Lawrence Craig


profil fotografii repertoriu cronici
Selectati ansambluri, cintareti, dirijori, instrumentisti:

Lawrence Craig
  bariton

Lawrence Craig

"...bariton cu o voce solida si clara... "
New York Times

"... artist cu talent virtuoz..."
Zurich Tages Anzeiger

alte cronici
 

 

Absolvent al programului pentru tineri artisti din cadrul Florida Grand Opera, Lawrence Craig a aparut cu aceasta institutie in mai multe roluri, cel mai notabil fiind Ford in "Falstaff".

A concertat in prestigioase institutii ca Savonlinna International Opera Festival, Munich Biennale Opera Festival, Opera Lirica din Kansas City, Florentine Opera, Chicago Opera Theater, Chautauqua Opera, Opera Festival din New Jersey, Opera Ebony, Opera Roanoke, Portland Opera Repertory Theater, Jubileul din cadrul Operei Nationale Latvian.

Aparitii recente pe scenele de concert includ Walker din "Blue Monday" de Gershwin, cu Cincinnati Pops, selectii din "Porgy and Bess" cu Sportin' Life (inregistrat pentru Telarc International), "Old Man River" cu Austrian Broadcasting Corporation pentru filmul "Musik am Mississippi", in Kainuu International Jazz Festival pentru noul ciclu de cantece al lui Sarmanto, cu North Country Suite, cu Chicago Sinfonietta pentru un turneu european cu "Porgy and Bess", cu New Jersey Symphony in concertul centenarului muzicii lui William Grant Still. De asemenea, a aparut ca solist in oratorii cu Vancouver Symphony, Houston Symphony, Fort Wayne Philharmonic, El Paso Symphony, Chautauqua Symphony, Santiago Chile, Mansfield Symphony, Bogotá Colombia, Dayton Philharmonic, Phoenix Symphony, Mendoza Argentina, Milwaukee Symphony si cu Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti.

Craig poate fi auzit in inregistrari realizate pentru Time Warner/Finlandia, Telarc International, Musical Heritage Society, S.M.E.I. (Romania).

 


 

 

    © 2002-2004 SonArt