ClasiComicShow

 

ClasiComicShow

 

ClasiComicShow

 

ClasiComicShow

 

Artis Voice QuartetConsideram ca in fiecare persoana exista “oarecum” si un artist, de aceea urmarim in evenimentele organizate de noi o interactivitate intre artistii pe care ii implicam si audienta invitata de Dvs. Rezultatul? despre acel eveniment participantii isi vor aduce aminte. Traffic  & NAI
Programul muzical va oferi ocazia audientei de a asculta un regal plin de dinamism si de virtuozitate, cu piese in premiera si surprize muzicale adaptate cerintelor modernitatii si mondenitatii fiind in asa fel conceput ca el sa atraga o cat mai variata paleta de public.

Repetoriului disponibil al grupului Traffic Strings este special adaptat prin actualizarea sound-ului pentru gusturile unui public variat si constituie un periplu muzical prin epoci si stiluri diverse. De la Muzica preclasica reprezentata de Anotimpurile lui Vivaldi urmate de valsuri si polci de Strauss ca si muzica sudamericana prin prezenta Tangourilor de Astor Piazolla special aranjate pentru formula Nai si Cvintet de coarde, arii de opera foarte cunoscute de G.Puccini (E Luce van le stele; Nessun Dorma) cu piese jazz, Rock din repertoriul Deep Purple sau coloana sonora a unor filme celebre (Kill Bill, Once upon a time in America, Titanic, Evita etc), James Last - Lonley Shepard, L.Bernstein - Maria, A.Loyd Weber - My Heart will Go on, Don`t Cry for My Argentina dupa care un regal cu Piese Rock - Deep Purple din albumul Perfect Stranger - Aranjament Muzical - Lucian Moraru. Din repertoriu nu lipsesc si piese din muzica traditionala Romaneasca unde sunt imbinate elemente de virtuozitate timbrala si tehnica instrumentala plina de dinamism si virtuozitate, precum Hora Staccato a lui Grigoras Dinicu si vestita Ciocarlie.

Repertoriul din programul serii poate fi adaptat in functie de eveniment si de dorintele clientului pentru invitatii sai.

Astor Piazzolla / Ar. Lucian Moraru - ESCOLASO

Primavera Portena - Las Quatro Estaciones Porteñas

Otono Porteno - Las Quatro Estaciones Porteñas

Jacob Gade / Ar. Lucian Moraru - Tango Jalousie

Astor Piazzolla / Ar. Lucian Moraru - Michelangelo 70

George Enescu - Romanian Rhapsody op. 11 nr 1

Rosso Latino
Acest nou proiect este o premiera indrazneata si provocatoare experienta muzicala care imbina sonoritatile instrumentelor clasice cu cea inconfundabila a naiului si acordeonului.

Aceasta noua combinatie de timbre are un aer exotic, aducand in premiera tonuri calde si senzuale ale seducatoarelor ritmuri sudaamericane intro fuziune instrumentala si interpretativa care creeaza o atmosfera de exceptie.

Temele muzicale folosite in proiect sunt compuse de compozitorul argentinian Astor Piazzolla si aranjate special pentru formula instrumentala specificata mai sus.

Astor Piazzola - Liber Tango

Argentinian Tango - Goall

ClasiComicShow
Bazat pe muzica lui Strauss, Rossini, Mozart, Puccini si Sostacovici, firul rosu care traverseaza conceptul este un divertisment de clasa cu accente de interactivitate fina intre audienta din sala si artistii de pe scena. Membrii familiei Strauss au avut inspiratia sa ilustreze prin muzica momente de bucurie cotidiana: savoarea unei cupe de sampanie, la vanatoare, la pescuit... Toate aceste piese se regasesc in ClasiComicShow insotite de o regie in care muzica este insotita de momente teatrale care aduc un colorit plin de voiosie. Diferite piese vor fi cantate la instrumente neconventionale in acompaniament de orchestra: nicovala sau o arie de Puccini in care soprana nu este altceva decat un fierastrau, apoi o piesa in care auditorii se vor delecta cantand impreuna cu un "cuc", acompaniati de orchestra etc. Ca si locatie el poate fi amplasat oriunde.

Distributie:
- Orchestra simfonica: Athenaeum
- Dirijor: Adrian Morar
Regizor muzical: Lucian Moraru


Click pe link pentru video

ClasiComicShow - selectiuni din spectacol
ClasiComicShow (1)
ClasiComicShow (2)
ClasiComicShow (3)

ColinDeBucurie
Concept de eveniment specific lunii Decembrie care poate ramine in sufletul si memoria particiantilor datorita caracterului sau foarte lejer, voios, de sarbatoare. "ColinDeBucurie" este un spectacol de exceptie, care imbina in mod stralucit elemente de traditie romaneasca in momente coregrafice ca: dansul cu steaua, dansul ursului al caprei, ce se vor desfasura atat pe scena cat si in sala spre deliciul auditorilor, impreuna cu staif-ul unei interpretari de exceptie a indragitelor colinde de Craciun realizata de Artis Voice Quartet precum si un plugusor personalizat pentru client.
La final, un moment cu 5 Mos Craciuni care se vor plimba prin sala cantand la instrumente de alama renumitul Jingle Bells. Ca si locatie el poate fi amplasat numai in Bucuresti, in orice locatie.

Distributie:
- Artis Voice Quartet
- 10 dansatori
- Brass Quintet
- costume si masti
- Un actor
Regizor spectacol: Lucian Moraru

contact

 


 

 

    © 2002-2004 SonArt