profil fotografii repertoriu cronici
Selectati ansambluri, cintareti, dirijori, instrumentisti:

Artis Voice Quartet
  CRONICI

Artis Voice Quartet

“Ansamblul exceleaza prin omogenitatea glasurilor si printr-o buna proportie intre maniera de cant limpede, non-vibrato si o anumita caldura pe care muzica religioasa ortodoxa o implica, reflectata in unele momente mai intens vibrate. Remarcam caldura si expresivitatea vocilor, nota dominanta a formatiei fiind un expresiv sunet de ansamblu, din fericire ocolit de orgolii solistice. Iar aceasta maniera este proprie, am spune, muzicii cultului ortodox, care, cu toata evolutia destul de sinuoasa prin care a trecut de-a lungul timpului a pastrat nota dominanta de cant colectiv.”
Oltea Serban Parau, Atelier Liternet, 5.05.2003

“Sonoritatea de ansamblu este omogena, expresiva, marcata de o anume calofilie sonora ce accentueaza comunicarea sensibila, aici pe acest CD, intens sensibilizata, comunicare proprie unei parti a cultului ortodox pe perioada ultimului secol.”
Dumitru Avachian, Romania Libera, 3.03.2003

“In Saptamana Patimilor, ascultarea acestui disc poate reprezenta o buna terapie sufleteasca. Stilistic si musical, initiativa Artis Voice Quartet este meritorie, iar in conditiile unei bune difuzari, are toate sansele sa se bucure de success.”
Daria Filimon, Ziarul de Duminica, 25.04.2003

“Artis Voice Quartet suna bine, suna curat; se intuieste in intimitatea sunetului sau o caldura, o emotie nedeslusita, o muzicalitate rafinata si o bucurie de a canta. CD-ul “Florilegiu Crestin” ofera posibilitatea de a avea la indemana o muzica superba, necesara pentru “a stinge urile dintre neamuri si popoare”(G.Enescu).”
Vasile Donose, Cronica Romana, 25.04.2003

 


 

 

    © 2002-2004 SonArt