Click foto pentru detalii:

 LoveStoria per Sempre - Artis Voice Quartet

 Anotimpurile - Gheorghe Zamfir & Traffic Strings Quintet

 Solitude - Adrian Petrescu

 Dansuri populare romanesti - Artis Voice Quartet

 Cantece  bizantine ortodoxe - Artis Voice Quartet

 Colinde de Craciun - Artis Voice Quartet


SonArt Records - casa de discuri, productie audio muzicala
 

 

Traffic Strings - Tango Finesse

Tango Finesse - Traffic Strings TANGO FINESSE, un album care contine un program exotic si incandescent, plin de pasiunea si senzualitatea ritmului tangoului Argentinian. Probabil ca veti dori sa-l ascultati aproape zilnic!

Proiectul TRAFFIC Strings a fost initiat de muzicianul Lucian Moraru si are in componenta cativa dintre cei mai valorosi instrumentisti din Romania din acest moment.

"Pentru TANGO FINESSE am dorit o adaptare in premiera, in care am folosit o combinatie de instrumente mai putin uzitata pentru interpretarea tangoului argentinia. Aceasta particularitate expresiva este invocata in proiect de tonul tanguitor si patrunzator al naiului in contrast cu sonoritatea sprintara a viorilor si timbrul intunecat si voluptuos a violei si violoncelului, fundamentata pe ritmicitatea contrabasului, totul fiind completat de melancolia acordeonului si invaluit de rigurozitatea sonoritatii pianului. In plus, in aceaste adaptari ca mijloace de expresie, am cautat sa introduc pe langa aceasta noua combinatie timbrala si sunete mai speciale care aduc in prim plan ritmuri care dau senzatia sonoritatii unor instrumente de percutie. Sunete care practic se pot realiza tehnic cu posibilitatile instrumentelor folosite in aceasta imprimare". (Lucian Moraru)

Initial un cvintet de coarde, in prezent grupul Traffic Strings vine cu o surpriza sub forma unui nou instrument. Repertoriul pe care il interpreteaza in prezent impune folosirea naiului, a acordeonului, a pianului si unei sectii de percutie.

"Muzica lor nu apartine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici si numele de Traffic Strings, care simbolizeaza salturile continue pe care acestia le fac în istoria muzicii. Vivaldi si alti compozitori clasici, dar si jazz sau chiar rock li se pare o alegere la fel de potrivita. Trec prin filtrul instrumentelor lor orice îi inspira si li se pare valoros".

"Aceasta noua combinatie de timbre are un aer exotic, aducand in premiera tonuri calde si senzuale ale seducatoarelor ritmuri sudaamericane intro fuziune instrumentala si interpretativa care creeaza o atmosfera de exceptie"

Grupul si-a capatat o reputatie internationala prin sustinerea unor turnee de concerte in importante Sali din Europa si America de Nord (Denumiri initiale au fost: Athenaeum String Quintet si RO'Strings)

cd-musicstore.com
cd-musicstore.com

Muzica populara, ambientala, clasica, pop, religioasa, colinde de Craciun, balade, toate la:
www.cd-musicstore.com

 
DETALII & COMANDA

contact

 


 

 

    © 2002-2004 SonArt