prezentare fotografii program cronici
Selectati alt eveniment:

Premiul pentru Excelenta in Cultura Romaneasca
 23 Martie 2001, BUCURESTI

 24 Martie 1999, BUCURESTI
  1 Martie 2000, BUCURESTI


In Romania, cel mai important eveniment dedicat recunoasterii culturii nationale, "Premiul pentru Excelenta in Cultura Romaneasca", s-a desfasurat la data de 23 martie la Ateneul Roman si a reunit elita culturii si stiintei romanesti.

Premiul, ajuns la a treia editie, a fost decernat unei personalitati culturale de exceptie prin realizarile sale si anume sculptorul Ion Irimescu. Editia din 2001 a fost onorata de prezenta personalitatilor vietii cultural artistice, precum si a vietii politice.

Unic prin anvergura sa si valoarea recompenselor, evenimentul s-a bucurat de o puternica mediatizare prin toate mijloacele de comunicare. Anvergura "Premiului pentru Excelenta in Cultura Romaneasca" a fost confirmata prin spatiile largi acordate in transmisiunile TVR International si ale prestigiosului canal Muzzik International.

Participantii si nominalizatii au remarcat in interviurile acordate faptul ca Premiul pentru Excelenta in Cultura Romaneasca este cea mai importanta si respectabila manifestare mediatica dedicata valorilor stiintei si culturii din Romania.

SonArt Artist Management a fost cea care a organizat concertul sustinut de Orchestra Filarmonicii "George Enescu", sub bagheta dirijorului Cristian Mandeal, alaturi de valorosi solisti ai scenelor internationale.

 


 

 

    2002-2007 SonArt